Meghívó „Mi nők” kerekasztal beszélgetésre

Meghívó

 Az ÉFOÉSZ Heves Megyei Közhasznú Egyesülete két Akciócsoporttal rész vett az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége „Mi, nők” címmel nyert pályázati projekt megvalósításában. A Norvég Civil Alap által támogatott projekt célja, hogy a résztvevőket megismertesse a nemi szerepek, nőiség témájával, megerősítse őket saját szexualitásukban, támogassa őket jogaik érvényesülésében. A projektnek emellett a szemléletformálás is fontos célja.

A projekt záró programja egy Kerekasztal beszélgetés, /Workshop/ ”Értelmi fogyatékosság, nők, szerep(ek)” címmel, hatósági személyek, érintett szülők és szociálisterületen dolgozó szakemberek részvételével, melyre tisztelettel meghívjuk Önt is!

A beszélgetés célja egyfelől betekintést nyújtani a projekt tartalmi elemeibe a téma különböző aspektusú határtudományai képviselőinek, másfelől összegyűjteni a résztvevők ezzel kapcsolatos tapasztalatait, szakmai javaslatait. A program tehát egyszerre szolgálja a projekt átláthatóságát a szakemberek számára, illetve számít aktivitásukra, szakértelmükre, támogatásukra.

A Workshop időpontja: 2016. március 09. 14:30 óra

                     Helyszín:    Eger, Kallómalom út 90. ÉNEK

                     Téma:   Nőiség, női szerepek, párkapcsolat és szexualitás, szerelem és intimitás, családtervezés – házasság, az értelmi fogyatékossággal  élők életében.
Moderátor: Lévai Eszter, ÉFOÉSZ, Kommunikációs referens, Nagy Edina, ÉFOÉSZ, Támogatószolgálat vezető

Kérem, a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével jelezze részvételi szándékát!

Eger, 2016. 02. 01.

Tisztelettel: Radics Istvánné elnök
ÉFOÉSZ Heves Megyei Közhasznú Egyesülete

Letölthető dokumentumok:
„Mi Nők” projekt tájékoztató dokumentum
„Mi Nők” Workshop jelentkezési lap

You may also like...