Felhívás

Kedves Ismerőseink, Barátaink, Tagjaink, leendő Tagjaink!

Tisztelt Címzettek!

 

Februárban elérkezett a 2022. évi tagdíj befizetések ideje, a tagkártyák megújítása.

A tagdíj összege az ÉFOÉSZ Heves Megyei Egyesületének 2016. évi közgyűlés határozata alapján egy évre 1.000 Ft., azaz, Egyezer Ft.

Tagdíját befizetheti:

  • személyesen az Eger Pacsirta út 6. szám alatti irodánkban, ügyfélfogadási időben, hétfőn 13 órától 15 óráig, kedden 8:30 órától 11:30 óráig.
  • sárga csekken. (Csekk kérhető az egyesületünk bármely elérhetőségünkön keresztül.)
  • átutalhatja a 62800307-11025210 bankszámlaszámra. Takarékbank Zrt.

 

Új belépők, az  www.efoeszeger.hu weboldalunkról letölthető belépési nyilatkozat pontos kitöltésével és beküldésével, illetve 1.000 Ft tagdíj befizetésével beléphetnek tagjaink sorába.
A tagdíjak befizetése, illetve beérkezése után kaphatja meg mindenki a 2022. évi érvényesítő matricát, az új belépők a tagsági kártyát.

Kérjük, a tagdíj befizetésekor külön tüntessék fel a sérült, vagy pártoló tagságot!

A befizetett tagdíjakat egyesületünk működéséhez és értelmi fogyatékos tagjaink és családjaik részére szervezendő, életminőségjavító programok szervezéséhez használjuk fel.

Az ÉFOÉSZ tagsági kártyával az ország több idegenforgalmi és kulturális intézményében kedvezményes belépési lehetőséget kaphatnak. Pl. múzeumok, várak, strandok, egyéb idegenforgalmi létesítmények, stb.

Az értelmi fogyatékos tagnak és egy kísérőnek lehetséges a kedvezményes, vagy ingyenes

belépés a meglátogatandó intézményekbe.

A kedvezményes belépési lehetőségről célszerű előzetesen, interneten, telefonon tájékoztatást kérni az adott intézménytől, de a helyszínen a pénztárakban is kérhetnek felvilágosítást.

 

Radics Istvánné

elnök

You may also like...