Jótékonysági felhívás

Jótékonysági felhívás

Tisztelt Hölgyem / Uram!

Az Aranykapu Alapítvány és az egri Szalaparti Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Szakiskola és Diákotthon nevében kéréssel fordulunk Önhöz.
Az idén 10 éves Aranykapu Alapítvány a Szalaparti Módszertani Intézmény tanulói részére szervezett szabadidős tevékenységek támogatását tűzte ki célul. Ennek fontos területe az általunk sok éve sikerrel alkalmazott tánc- és zeneterápia, melyet ebben az évben az Új Európa Alapítvány is támogat.
Az idén nagy lehetőséget kaptunk, hogy bemutatkozhassunk.
Az Egri Szimfonikus Zenekar Szabó Sipos Máté vezetésével felajánlotta együttműködését. Ennek eredményeképpen egy közös jótékony célú koncertet szervezünk 2010. június 3- ra az egri Gárdonyi Géza Színházba „NYITVA VAN AZ ARANYKAPU!” címmel.
Ez az – eddig az országban egyedülálló – esemény az integráció jelképeként jelentős esemény lehet Eger város, Heves megye életében.
MŰVÉSZEK ÉS ÉRTELMILEG SÉRÜLT GYERMEKEK EGYÜTT A SZÍNPADON – a társadalmi elfogadás, segítségnyújtás megvalósulása. Mindez történik úgy, hogy a segítségre szoruló társainkat nem csak anyagiakkal, hanem életre szóló élménnyel, az önmegvalósítás lehetőségével, a szereplés örömével ajándékozzuk meg.
Erre az estére várjuk a megye, a város képviselőit, polgárait, pedagógusait, a rokonokat, ismerősöket, mindenkit, akit megérint a fogyatékosság ügye.
Szándékunkban áll az országos és a helyi média meghívása, az esemény széles körben való propagálása, bemutatása.
Kérjük, adományaival segítse célunk elérését!
Természetesen annak örülnénk a legjobban, ha személyesen is jelen lenne koncertünkön. Jegyek már vásárolhatók a Gárdonyi Géza Színház szervezőirodájában 3300 Eger, Széchenyi u. 5. 36/518-347 illetve a Szalaparti Módszertani Intézményben 3300 Eger, Szalapart u. 81. Tel: 36/411-933
Bízunk benne, hogy tervünk felkeltette érdeklődését, és segíti annak megvalósulását! A www.youtube.com/aranykapualapitvany elérhetőségen megtekinthető, hogyan készülünk erre a rendezvényre.
VÁRJUK SEGÍTSÉGÉT!
Adjunk esélyt a gyerekeknek! – Lépjen be az Aranykapun!
Köszönettel: Szabó Mária
Kuratórium elnöke
Elérhetőségeink:
Aranykapu Alapítvány (nyitott, közhasznú alapítvány)
Cím: Eger, Szalapart u. 81. 3300
e-mail: aranykapu@szalaparti-eger.sulinet.hu
Aranykapu Alapítvány számlaszáma:
OTP Bank Zrt. 11739009-20197753-00000000
Adószám: 18581412-1-10

You may also like...